Eenvoudig leven en sporten, gaat dat samen? 

Soms is ons leven echt niet makkelijk, in tegendeel zelfs, soms is ons leven gewoon moeilijk of ingewikkeld. Hierdoor is het leven echt niet altijd simpel te noemen. Maar doen wij dat onszelf niet een beetje aan door ons helemaal te laten leiden door van alles en nog wat, dat alleen maar stress oplevert? Steeds meer mensen kiezen voor een eenvoudig leven zonder stress. Lees in deze blog alles over hoe je dit kunt bereiken. 

Eenvoudig leven is niet ingewikkeld

Wij mensen maken het leven vaak heel erg ingewikkeld door ons overal druk over te maken en overal maar aan mee te willen doen. Hiermee haal je jezelf een hoop stress op de hals. Maar al die stress is helemaal niet goed voor ons. Minder stress is goed voor ons. Maar hoe kun je dit bewerkstelligen? 

Hoe bereik je een leven met minder stress?

Stress is problematisch voor ieder mens. Door niet teveel tegelijk te doen, meer te ondernemen en te gaan sporten kun je al een groot deel van de stress reduceren. Naast deze belangrijke dingen is het ook belangrijk om slechte gewoonten die je hebt af te leren. Als dit je ook lukt, dan ben je al goed op weg naar een stressvrij leven. begin vandaag nog met een eenvoudig leven.

Eenvoudig leven en sporten, gaat dat samen? 

Wat zijn de gezondste pizza’s

Pizza, wie vind dat nu niet lekker om wel eens te eten. Maar als je heel goed kijkt dan is het geen verantwoorde keuze. Toch zijn er ook pizza’s te vinden die een meer verantwoorde keuze zijn dan de traditionele pizza’s. In deze blog lees je meer over de gezonde pizza’s die je kunt maken of bestellen.

Hoe maak je een gezonde pizza?

Tegenwoordig is het helemaal hip om bij het afvallen een koolhydraat arm dieet te volgen. In dit dieet wordt een pizzabodem van bloemkool gebruikt. Op die manier kun je toch op een verantwoorde en gezonde manier van de pizza genieten. 

Dat komt helemaal goed uit nu je net de pizzarette aanbieding in huis hebt gehaald terwijl je eigenlijk een beetje op je gewicht zou moeten letten. Op deze manier kun je dan toch genieten van je pizzarette. 

Waar kun je je bloemkool pizzabodem mee beleggen? 

Als je je koolhydraatarme bloemkool pizzabodem helemaal koolhydraatarm af wil maken dan kun je deze beleggen met allemaal verschillende soorten groenten als gesneden uien, champignons, mozzarella en ham. Onder deze toppings doe je natuurlijk een dun laagje tomatensaus, waar je eventueel wat dille of Italiaanse kruiden overheen kan sprenkelen voordat je de pizza gaat beleggen. 

Wat zijn de gezondste pizza's